Skip to content

Balon patlatma oyunu oyna

April 10, 2012

Bela baloncuklar oyununun yeni versiyonu olan bu oyunda kirmizi balonlara nisan alip atis islemini gerçeklestirerek bölünmelerini saglamaniz gerekiyor. Verilen sürede tüm balonlari yok etmeye çalismalisiniz. Bela baloncuklarin oyundaki adama degmemesi gerekiyor. Dikkatli bir sekilde kaçinarak tüm balonlari vurun. Kontrolü saglamak için yön tuslarini kullanabilir ve bosluk tusu yardimiyla da balonlara ates edebilirsiniz. Iyi sanslar..

Bildiginiz siradan oyun sitelerinden sikildiysaniz sizlere yeni bir soluk yeni bir heyecan sunan inci oyun a hosgeldiniz.
oyun adresimize yeni gelenler icin bunyemizde bulunan oyun kategorileri hakkinda bilgilendirme yapalim.
iki kisilik oyun oyna, uc d oyunlar oyna, aile oyun, Aksiyon oyunlari oyna, Ameliyat oyunu oyna, Araba oyunlari oyna, At oyunu, Barbie oyunu, Basket atma oyunlari, Beceri oyunlari, Ben10 oyunu oyna, Cizgi film oyunu, Cocuk oyunu oyna, Kavga oyunlari, Mac oyunu oyna, Giydirme oyunu, Hedef oyunu oyna, Kiz oyunu, Komik oyun, Macera oyunu, Makyaj oyunlari, Motor oyunu, Online oyunlar oyna, Savas oyunu, Spor oyunu oyna, Yapboz oyunu, Yemek Pisirme oyunlari, Zeka oyunlari
ustte yer alan oyun kategorilerinden istediginizi oyun kedisinde kolaylikla oynayabilirsiniz.
Bu zamana kadar yazdigimiz cizdigimiz herseyi unutun simdi oyun tanitimlarina geciyoruz.

balon oyunlari

Sehir basketbolu oyununda rakiplerinizi yenebilmeniz icin seri hareket etmelisiniz. W,a,s ve d tuslari ile takiminizin adamlarini kontrol edebilir J,K ve L tuslari yardimi ile rakip takima hamle yapabilmek icin kullanabilirsiniz. Rakibinizi yenmeli ve oyunda basari saglamalisiniz. Iyi eglenceler dileriz..
Annenizden veya babanizdan izin alarak artik bilgisayarla bas basasiniz en canavar Motor oyunlarinin yer aldigi oyun adresi bakiyorsunuz Sizlere kolay yoldan Ben 10 oyunlari‘ ni oynayabileceginiz inci oyun internet adresine yollayacagiz Ilk olarak oyun kedisi icerisinde yer alan oyun sayfalarinin ne olduguna ugrayalim.

Daha baslar baslamaz hediye aldigimiz gibi, menulerde gezinerek de bir trophy acmayi saglayabiliyoruz. Daha dovusmedim bile yahu, Trophy isini bari bu kadar asagilara cekmeyin, neyse…

Hemen Arcade basligini seciyor ve dovuse basliyoruz. Iki karakter slotuna sahip oldugumuz icin, iki dovuscu secmemiz gerekiyor. Dogal olarak karsimiza da her karsilasmada iki dovuscu cikiyor. Eger istersek, yanimiza arkadasimizi da alarak ayni konsolda, ayni takimda yer alarak dovusebiliyoruz. Boylelikle ayni takimdaki iki dovuscu de, gercek kisiler tarafindan kontrol ediliyor.

Senin canin dayak istiyor galiba…

Dovusculerimizi belirledikten sonra, kostumlerini ve saldiri turlerini secebiliyoruz. Burada devreye guc taslari giriyor. Az evvel bahsettigimiz Pandora’nin bize sundugu guc taslari, burada giriyor devreye. Istersek cok hizli hareket edebilir, istersek dayanikli olabilir, istersek de okkali tokatlar atabiliriz. Bunlari, dovuscu ekranindayken ayarlayabiliyoruz. Tabii karakter ayarlari basligina gidersek, bitirici vuruslardan kontrollere, kullanabilecegimiz taslardan kostumlerimize kadar bircok secimi ayarlayabiliyoruz.

balon patlat

Asphalt: Injection’da senaryo modunun disinda multiplayer modlar da bulunuyor. Isterseniz etrafinizdaki diger PS Vita’lara baglanarak local olarak da coklu oyuncu modlarini tecrube edebiliyorsunuz, ancak an itibariyla bazi baglanti sorunlari ve denge problemleri var gibi.

1990 model gorunumlu yeni arabalar

Oyunun grafiklerine geldigimizde ise, pek iyi seyler soyleyemeyecegim. Asphalt icin Tokyo, New York, Moskova gibi bilinen bircok sehirde pistler tasarlanmis. Ayrica bircok da lisansli araba bulunuyor. Ancak gerek cevre tasarimlari, gerek arac tasarimlari pek de detayli degil. Yeri gelmisken ic surus kamerasinin bulunmadigini bildirelim. Muzikler konusunda da pek cesitlilik yok. Kontroller konusunda ise, haliyle birkac farkli secenegimiz var: Istersek analoglarla oynayabilir, istersek klasik tus takimiyla hareket edebilir, istersek de hareket algilayici mekanizmayi devreye sokarak, direksiyon cevirir gibi arabalari kontrol edebiliriz.

Sonuca gelirsek Asphalt: Injection, iOS ve Android’deki islerinin etkisinden kurtulamamis ve PS Vita’nin getirdigi gorsel gucu kullanmayi kabul etmemis. Bircok farkli oyun moduyla yaris severlerin dikkatini cekebilecek kapasiteye sahip olsa da, ozellikle gorsel olarak hayal kirikligi yarattigi bir gercek. Tabii bir de online modlardaki sorunlar var.
en guzel balon patlat oyunu oyna
Deniz hazinelerinden ayni olan elmaslarin bir araya gelip patlatmalari gerekmektedir. Bunun icin yapmaniz gereken mouseyi kullanmak ve oyunda basari kazanmak icin uygun hamleler yapmaktir. Iyi sanslar..

Makyaj oyunu Bugunluk ilk kategorimiz olan macera oyunlari kategorimizi geride biraktik simdi ise makyaj oyunlari ile karsinizdayiz. Daha onceki gunlerde kiz oyuncular tarafindan tercih edilen, giysi giydirme ve barbie oyunlari kategorilerinin tanitimini gerceklestirdik. Bu iki kategori gibi yine kizlar tarafindan sikca oynanmakta olan makyaj oyunlari kategorisini ele alacagiz. Cok buyuk cogunluk ile kiz oyuncular tarafindan tercih edilen bu kategorimizde dilerseniz sevdiginiz sanatcilari dilerseniz isimsiz karakterlerin makyajini yapabileceksiniz. Cok ama cok farkli makyaj tekniklerinin yer aldigi bu oyun kategorimizde 50 den fazla oyun yer almaktadir. Kategoriye giris yaptiginiz zaman ilk etapta sizi ust kisimda yeni eklenen makyaj oyunlari kismi karsilamaktadir, biraz daha asagilara indiginiz vak ise populer makyaj oyunlari ile karsilasmaniz mumkundur. Onun alt kisminda ise sirasina gore eklenmis olan makyaj oyunlarina ulasabilirsiniz. Simdi gelin hep birlikte populer ve yeni eklenen makyaj oyunlari nelermis bir bakalim. Kategorimizde bizi karsilayan ilk oyunumuzun adi yuz makyajdir. Size az once soylemistim oldukca degisik makyaj cesitlerinin bulundugu bir kategoridir bu sebepten oturu emo makyaj oyunu ‘ da bu kategorimiz icinde yer almaktadir. Bu kategorimizde tercih edilen oyunlarin basinda ise cocuk makyaji ve winx kizlarina makyaj yapma oyunlari gelmektedir. Ayrica bu kategoride dugun makyaj yap oyunu da populer oyunlar arasinda bulunmaktadir. Makyaj oyunlari kategorisinde oynayacaginiz oyunlar ile ilgili goruslerinizi bizlere bildiriniz lutfen, iyi eglenceler hos vakitler diliyoruz.

Scooby doo arabasini park edilmesi istenilen bolgeye carpmadan goturerek oyunda basari kazanmalisiniz. Yapmaniz gereken play butonuna tikladiktan sonra ilk bolumden baslayip oyunu sonlandirasiya dek oynamaktir. Yon tuslari yardimi sayesinde scooby doo arabasini park bolgesine goturebilirsiniz. Araci saga sola carpmadan kontrollu bir sekilde otopark bolgesine goturmeye calisin. Iyi eglenceler..

en kaliteli oyun balon patlatma oyunlari unutmayin unutturmayin.

From → Uncategorized

Comments are closed.